PERUMISEHDOT

(Päivitetty 13.12.2023) Kausimaksu palautetaan vain, mikäli osallistuminen kaudelle on peruttu ajoissa tai ryhmä peruuntuu. Smartumilla, TYKY:llä, SporttiPassilla ym. maksetun maksun voi ryhmän peruuntuessa siirtää toiselle ryhmälle.

Lasten tunneilla voi käydä maksutta tutustumassa kerran, minkä jälkeen tulee ehdottomasti ilmoittautua tunnille. Osallistuminen aikuisten tunnille tai joukkueeseen (lapset/nuoret/aikuiset) tulee perua viimeistään 7 päivää ennen kauden alkua kirjallisesti sähköpostitse tnv@tampereennv.fi. Pois jääminen ei ole millään tunnilla peruminen.

Jos peruminen tapahtuu 7 päivän perumisajan jälkeen (aikuiset/joukkueet) tai lasten tunneilla ilmoittautumisen jälkeen, seura perii 15 € hallintokuluina. Ryhmä- tai joukkuepaikasta, jota ei ole peruttu ennen kauden alkamista, peritään koko jumppamaksu.

Ryhmän alkamisesta ei tiedoteta ilmoittautuneille erikseen. Ryhmän peruuntumisesta tai aikataulumuutoksista ilmoitetaan ilmoittautuneille ensisijaisesti sähköpostilla tai äkillisesti muutoksesta tekstiviestillä. Muista antaa puhelinnumerosi ilmoittautuessasi!