Syyskaudelle ilmoittautuminen avautuu 5.8.2024

Ohjeita rekisteröitymiseen ja ilmoittautumiseen:

 1.  Uusi jäsen rekisteröityy Hoika-ilmoittautumispalveluun. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit siirtyä suoraan sisäänkirjautumisen jälkeen ilmoittautumaan.
 2.  Ilmoittaudu joka kausi (kevät/syksy) haluamaasi ryhmään tai liikuntamuotoon Hoika-ilmoittautumispalvelussa. Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät ilmoittautumispalvelusta. Luethan ohjeet tarkasti!
 3. Tunneille osallistuminen edellyttää vuoden jäsenmaksun maksamisen (10 euroa).
 4. Seuran tunnille voi tulla kokeilemaan maksutta yhden (1) kerran lukuun ottamatta vesiliikuntantunteja.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ilmoittautua netin kautta, ota yhteyttä osoitteeseen tnv@tampereennv.fi.

HUOM! Ryhmiin netissä ilmoittautuneilla on etuoikeus paikkoihin, mikäli ryhmät tulevat täyteen.

Aikuinen
Aikuisten ryhmäliikuntatunneille osallistujat ilmoittautuvat yhteen ryhmään nimeltä "Aikuisliikunta". Kausimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikille tunneille (lukuun ottamatta vesiliikuntatunteja, joihin on erillinen kausimaksu).

Lapsi
Lasten tunneilla saa käydä kerran tutustumassa maksutta! Kokeilukerran jälkeen tulee ilmoittautua tunnin osallistujaksi ja maksaa kausi- ja jäsenmaksut. Aikuinen ilmoittaa lapsen (alle 18v.) lapsen tiedoilla tunneille. Huoltajan yhteystiedot ovat pakolliset. Tunneille ilmoittautuminen tulee tapahtua lapsen tiedoilla.

Tanssillinen voimistelu (aikuiset)
Tanssillisen voimistelun harrasteryhmään osallistujat ilmoittautuvat suoraan tanssillisen voimistelun ryhmään. Samalla kausimaksulla voi osallista muille aikuisliikunnan tunneille ilman erillistä ilmoittautumista (paitsi vesiliikuntaan, johon on erillinen kausimaksu).

Vesiliikuntatunnit
Ilmoittautuminen ensisijaisesti ilmoittautumispalvelussa. Ongelmatilanteessa otathan yhteyttä Nina Tapalaan: nina.tapala@gmail.com .

Ikivireät
Ilmoittautuminen ensisijaisesti ilmoittautumispalvelussa. Jos osallistut muille aikuisliikunnan tunneille, ilmoittaudu "Aikuisliikunta"-ryhmään. Ongelmatilanteessa otathan yhteyttä: aikuisliikunta@tampereennv.fi.

Tampereen Naisvoimistelijat toimii Voimisteluliiton laatiman tietosuojaselosteen mukaisesti.
Tietosuojaseloste löytyy seuran ilmoittaumispalvelusta.

 

Maksaminen:

Laskutamme jumppamaksut sähköpostitse saapuvalla laskulla. Lasku lähetetään automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen. Ota kopio maksusta mukaan ensimmäiselle tunnille, jotta saat kauden tarran korttiisi. Jäsenkortti tulee näyttää ohjaajalle aina tunnin aluksi.

Aikuisliikunnan (poislukien vesijumppa)  tunneilla voit käydä myös maksamalla kertamaksun, jolloin sinun ei tarvitse ilmoittautua. Maksa kertamaksu ohjaajalle ja merkitse nimesi listaan. Jos jossain vaiheessa haluat liittyä jäseneksi, lukukaudella maksamasi kertamaksut vähennetään maksamastasi jumppamaksusta.

HUOM!

 • Jos jumppamaksu maksetaan tunnilla, on osallistujan ehdottomasti varattava mukaansa tasaraha.
 • Jos maksat jumppamaksun liikuntaseteleillä, kiinnitä setelit laskuusi ja ota mukaan ensimmäiselle tunnille. Jumppaan osallistuvan on ehdottomasti varattava mukaansa mahdollinen tasaraha liikuntasetelien lisäksi. Liikuntaseteleistä ei makseta summan erotusta

MINIMIOSALLISTUJAMÄÄRÄT

 • Ryhmä aloitetaan, mikäli ilmoittautuneita on ryhmässä vähintään 10. Lasten tunneilla minimiosallistujamäärä on 5 lasta.
 • Mikäli osallistujia on kolme kertaa peräkkäin alle 10, ryhmä joudutaan lopettamaan.
 • Mikäli ryhmää ei synny, siitä ilmoitetaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.

   

Perumisehdot:

(Päivitetty 13.12.2023) Kausimaksu palautetaan vain, mikäli osallistuminen kaudelle on peruttu ajoissa tai ryhmä peruuntuu. Smartumilla, TYKY:llä, SporttiPassilla ym. maksetun maksun voi ryhmän peruuntuessa siirtää toiselle ryhmälle.

Lasten tunneilla voi käydä maksutta tutustumassa kerran, minkä jälkeen tulee ehdottomasti ilmoittautua tunnille. Osallistuminen aikuisten tunnille tai joukkueeseen (lapset/nuoret/aikuiset) tulee perua viimeistään 7 päivää ennen kauden alkua kirjallisesti sähköpostitse tnv@tampereennv.fi. Pois jääminen ei ole millään tunnilla peruminen.

Jos peruminen tapahtuu 7 päivän perumisajan jälkeen (aikuiset/joukkueet) tai lasten tunneilla ilmoittautumisen jälkeen, seura perii 15 € hallintokuluina. Ryhmä- tai joukkuepaikasta, jota ei ole peruttu ennen kauden alkamista, peritään koko jumppamaksu.

Ryhmän alkamisesta ei tiedoteta ilmoittautuneille erikseen. Ryhmän peruuntumisesta tai aikataulumuutoksista ilmoitetaan ilmoittautuneille ensisijaisesti sähköpostilla tai äkillisesti muutoksesta tekstiviestillä. Muista antaa puhelinnumerosi ilmoittautuessasi!