Liity jäseneksi - Tervetuloa TNVläiseksi!

OHJEITA ILMOITTAUTUMISEEN

Tunneille voi ilmoittautua vasta, kun on rekisteröitynyt ja ilmoittautuminen on alkanut. Rekisteröityminen ei velvoita ilmoittautumaan tunneillemme, jos päätätkin olla osallistumatta ja liittymättä seuraamme. Tunneille ilmoittaudutaan joka lukukausi Hoika-ilmoittautumispalvelussamme (linkki yläpuolella kuvassa). Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät myös ilmoittautumispalvelustamme. Luethan ohjeet tarkasti!

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ilmoittautua netin kautta, tule haluamallesi tunnille ja täytä siellä ilmoittautumislomake, jonka jätät ohjaajalle. (HUOM! Ei mahdollista lasten tunneilla, vesiliikunnassa tai ryhmissä, jotka ovat jo täynnä.)
HUOM! Ryhmiin netissä ilmoittautuneilla on etuoikeus paikkoihin, mikäli ryhmät tulevat täyteen.

Jos haluat osallistua vielä syyskauden  2021 lopun aikuisliikunta-tunneille tai  Gymnaestrada  Tampere 2022  -kenttäohjelma-harjoituksiin  jo marras-joulukuussa!  Johtokunta päättää 3.11. kokouksessaan loppukauden maksusta ja maksutavasta. Tiedotamme asiasta välittömästi kokouksen jälkeen.  Aikuinen
Aikuisten ryhmäliikuntatunneille osallistujat ilmoittautuvat yhteen ryhmään nimeltä "Aikuisliikunta". Kausimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikille tunneille (lukuun ottamatta vesiliikuntatunteja, joihin on erillinen kausimaksu).

Lapsi
Aikuinen ilmoittaa lapsen (alle 18v.) lapsen tiedoilla tunneille. Huoltajan yhteystiedot ovat pakolliset. Tunneille ilmoittautuminen tulee tapahtua lapsen tiedoilla.

Vesiliikuntatunnit
Ilmoittautuminen ensisijaisesti ilmoittautumispalvelussa, kuten muillekin aikuisliikunnan tunneille. Ongelmatilanteessa otathan yhteyttä: tnv@tampereennv.fi.

Ikivireät ja Uskollisuuden Kilta
Ilmoittautuminen Pirjo Lehtoselle pirjopispala@gmail.com tai puhelimitse 045 1263250.

Tampereen Naisvoimistelijat toimii Voimisteluliiton laatiman
tietosuojaselosteen mukaisesti.
Tietosuojaseloste löytyy seuran ilmoittaumispalvelusta.

MAKSAMINEN

Laskutamme jumppamaksut sähköpostitse saapuvalla laskulla. Lasku lähetetään automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen. Ota kopio maksusta mukaan ensimmäiselle tunnille, jotta saat kauden tarran korttiisi. Jäsenkortti tulee näyttää ohjaajalle aina tunnin aluksi.

Aikuisliikunnan (poislukien vesijumppa)  tunneilla voit käydä myös maksamalla kertamaksun, jolloin sinun ei tarvitse ilmoittautua. Maksa kertamaksu ohjaajalle ja merkitse nimesi listaan. Jos jossain vaiheessa haluat liittyä jäseneksi, lukukaudella maksamasi kertamaksut vähennetään maksamastasi jumppamaksusta.

HUOM!

  • Jos jumppamaksu maksetaan tunnilla, on osallistujan ehdottomasti varattava mukaansa tasaraha.
  • Jos maksat jumppamaksun liikuntaseteleillä, kiinnitä setelit laskuusi ja ota mukaan ensimmäiselle tunnille. Jumppaan osallistuvan on ehdottomasti varattava mukaansa mahdollinen tasaraha liikuntasetelien lisäksi. Liikuntaseteleistä ei makseta summan erotusta

MINIMIOSALLISTUJAMÄÄRÄT

  • Ryhmä aloitetaan, mikäli ilmoittautuneita on ryhmässä vähintään 10. Lasten tunneilla minimiosallistujamäärä 5 lasta.
  • Mikäli osallistujia on kolme kertaa peräkkäin alle 10, ryhmä joudutaan lopettamaan.
  • Mikäli ryhmää ei synny, siitä ilmoitetaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.

PERUMISEHDOT

(Alkaen 1.6.2016) Kausimaksu palautetaan vain, mikäli osallistuminen kaudelle on peruttu ajoissa tai ryhmä peruuntuu. Smartumilla, TYKY:llä, SporttiPassilla ym. maksetun maksun voi ryhmän peruuntuessa siirtää toiselle ryhmälle.

Osallistuminen tulee perua viimeistään 7 päivää ennen kauden alkua kirjallisesti sähköpostitse tnv@tampereennv.fi. Pois jääminen ei ole peruminen. Jos peruminen tapahtuu 7 päivän perumisajan jälkeen, seura perii 15 € hallintokuluina. Ryhmäpaikasta, jota ei ole peruttu ennen kauden alkamista, peritään koko jumppamaksu.

Ryhmän alkamisesta ei tiedoteta ilmoittautuneille erikseen. Ryhmän peruuntumisesta tai aikataulumuutoksista ilmoitetaan ilmoittautuneille ensisijaisesti sähköpostilla tai äkillisestä muutoksesta tekstiviestillä. Muista antaa puhelinnumerosi ilmoittautuessasi!