ILMOITTAUTUMISOHJEET

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 1.11.2018 mennessä sähköpostitse seuran Gympeistä eli yhteyshenkilöistä Riitta Silakselle osoitteeseen riitta.silas@tampereennv.fi.
ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita tietosi: etunimi, sukunimi ja kenttä- tai halliohjelma, johon olet osallistumassa. Lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdollinen koulumajoitus ja lounasruokailu sekä iltanäytöksiin tilattavat liput.

Jokaisella tapahtumaan osallistujalla, tulee olla Voimisteluliiton LUMO/Esittävä voimistelu ja tanssi -harrastelisenssi (20€). Jos sinulla on voimassaoleva lajilisenssi, voit hankkia harrastelisenssin ilman lisämaksua. Lisenssin jokainen osallistuja hankkii itse Hoikan kautta, lisätiedot Riitta Silakselta, riitta.silas@tampereennv.fi.

Lisenssin lisäksi jokaisella Gymnaestradan osallistujalla tulee olla voimassaoleva vakuutus tapaturman varalle. Suomen Voimisteluliitto ei ole vakuuttanut tapahtuman osallistujia. Vakuutuksen tulee kattaa äkilliset sairastumiset ja loukkaantumiset tapahtuman aikana sekä kuljetukset lähimpään hoitolaitokseen tai tarvittaessa takaisin Suomeen. Myös matka- ja matkatavaravakuutusten ottaminen on suositeltavaa.

Tapahtumaan voi osallistua vain Tampereen Naisvoimistelijoiden jäsen.