LASKUTUS

Tampereen Naisvoimistelijat vastaanottaa osallistujan lento- ja osallistujamaksuja koskevat laskut. Tampereen Naisvoimistelijat laskuttaa World Gymnaestrada -tapahtumaan osallistuvia seuran oman laskutusaikataulun mukaisesti.

Seura ilmoittaa osallistujat 1.12.2018 mennessä liittoon. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot koskevat jokaista yksittäistä osallistujaa / tilausta.

Maksuaikataulu

-osallistujapassien (50%) laskun eräpäivä 16.11. 2018 mennessä.

-edustusasut laskutetaan 1.11.2018 mennessä.

Elämysmatkojen kautta tilatut lennot laskutetaan Elämysmatkojen laskutusaikataulun mukaan, joka tarkentuu myöhemmin. Ennakkotietona on, että koko lasku tai osa laskusta tulee maksettavaksi joulukuussa 2018.

Osallistujapassien (50%), mahdollisen koulumajoituksen, lounasruokailun ja iltanäytösten lippujen eräpäivä on 15.3.2019 mennessä.

Perumisehdot

Jos peruutus tapahtuu 2.12.2018-30.4.2019, pidätetään jo laskutettu 50% osallistujapassista.

Jos peruutus tapahtuu 30.4.2019 jälkeen, pidätetään kaikki maksut.

Muut tilatut palvelut ja tuotteet: koulumajoitus & majoitustuotteet, lounasruoat, pääsyliput iltanäytöksiin, välineet ja edustusasut joutuu lunastamaan kaikissa peruutustapauksissa. 

Huomioithan, että hotellimajoituksilla ja lennoilla on erilliset peruutusehdot ja mahdolliset muutokset tulee tehdä suoraan palveluntarjoajalle. Elämämysmatkojen kautta tapahtuvan perumisen hoitaa Riitta Silas, riitta.silas@tampereennv.fi.

Osallistujan voi vaihtaa toiseen veloituksetta 30.4.2019 saakka. Tilatut palvelut siirtyvät samanlaisina uudelle osallistujalle. 

Kaikki peruutukset ja muutokset tietoihin tulee tehdä seuran Gympin Riitta Silaksen riitta.silas@tampereennv.fi kautta kirjallisesti.