Osallistujapassi

Jokainen osallistuja tarvitsee osallistujapassin (paitsi alle 4-vuotiaat). Osallistujapassin hinta on 300 € sisältäen osallistumisoikeuden, vapaan pääsyn Gymnaestradan tapahtumiin lukuun ottamatta iltanäytöksiä, julkisilla kulkuvälineillä liikkumisen kaupungissa tapahtuman ajan sekä sisäänpääsyn illanviettoihin. Passi ei sisällä majoitusta, aterioita eikä lippuja iltanäytöksiin.
Osallistujapassiin sisältyy liikkuminen julkisilla kulkuvälineillä kaupungissa eli osallistujat saavat erillisen GVB-monipäivälipun, joka on voimassa su 30.7. – la 5.8. Lipulla voi matkustaa GVB:n ratikoilla, busseilla ja metroilla (ei junissa) Amsterdamissa (Diemen, Duivendrecht, Amstelveen, Schiphol, Weesp).

Koulumajoitus

Koulumajoituksen (8 yötä, 29.7. – 6.8.) hinta on 220 € sisältäen aamiaiset (myös alle 4-v.).

Koulumajoittujien on mahdollista tilata tuotepaketti (hinta 85€), joka sisältää ilmapatjan, tyynyn, tyynynpäällisen ja huovan/viltin WG23-logolla.

Hotellimajoitus Järjestäjän kautta

Ilmoittautumisen yhteydessä voi valita hotellimajoituksen tapahtumajärjestäjän kautta. Valinnan yhteydessä esitetään toive hotellikategoriasta: kategoria A (85-100€), kategoria B (75-85€), kategoria C (60-75€). Hinnat ovat suuntaa-antavia, perustuvat minimi 8-yön majoituksiin 29.7. – 6.8. ja ovat per henkilö ja per yö kahden hengen huoneessa sis. aamupalan ja verot. Järjestäjä ei kuitenkaan voi taata, että kaikkia toiveita pystytään täyttämään. Järjestäjän kautta varatut hotellit sijaitsevat max 30 minuutin julkisen liikenteen matkan päässä tapahtumapaikoilta. Hotellit jaetaan/saa tietää alkuvuodesta 2023.

Hotellimajoitus Elämys Sportin kautta

Matkapaketit myynnissä nyt TÄSTÄ 
Elämys Sportin kautta voi varata matkapaketteja ajalle 29.7. – 6.8. 

Ateriat

Lounaat: 7 lounaan paketti maksaa 143,50 €.
Päivälliset: 7 päivällisen paketti maksaa 143,50 €.
Lounaiden ja päivällisten yhteispaketti maksaa 266,50 € (pakettiin sisältyy myös WG23-juomamuki).
Kaikki ateriat ovat ravitsevia, vaihtelevia, terveellisiä ja valmistettu paikallisista tuoreista tuotteista.


Marssivaatteet

Marssivaatteet tilataan ja laskutetaan erikseen. Tutustu mallistoon täältä GYMNAESTRADA MARSSIVAATTEET - Voimistelukauppa (sanser.fi .  Marssivaatteiden sovitussarja on varattu Sanserilta, laitan tietoa tänne + ryhmille, milloin halukkaat pääsevät sovittamaan vaatteita.