Aikuisten harrasteryhmät


Tanssillinen voimistelun harrasteryhmissä on mahdollisuus aloittaa harrastus ilman aiempaa taustaa tai palata vanhan harrastuksen pariin. 

Tällä hetkellä tarjolla on kaksi harrastetuntia viikossa. Voit valita omasi tai osallistua molempien ryhmien harjoituksiin! Ensimmäinen tutustumiskerta ryhmissä on aina ilmainen.


Tanssillinen voimistelu, Varpu (perus) torstaisin klo 17.30-19 Ratinan stadionin voimistelusalissa 3

Tanssillinen voimistelu, Kaisla (jatko) keskiviikkoisin klo 18.30-20 Sammon koulun yläsalissa

Lue tuntikuvaukset alta ja tule tutustumaan tai kysy lisää raija.hamarinen(at)kolumbus.fi


Tanssillisen voimistelu, Varpu (perus)  


 Voimistelutunnilla perehdytään virtaavaan liikkeeseen ja  voimistelun perusteisiin musiikin tahtiin. Tunnin aikana harjoitellaan tanssillisen voimistelun tekniikkaa, tehdään lyhyitä sarjoja sekä harjoitellaan askelsarjoja ympäri salia. Lisäksi ryhmässä harjoitellaan koregrafioita seuran näytöksiin. 


Ryhmä sopii hyvin aikuisille, joilla ei ole aiempaa voimistelutaustaa sekä  tanssillisen voimistelun virtaavan tekniikan harjoituksia kaipaaville.

Katso video ryhmän keväällä 2022 esityksestä täältä 


Tanssillinen voimistelun harrasteryhmä Kaisla 

Ryhmä on suunnattu aikuisille, joilla on hieman aiempaa taustaa voimistelusta tai tanssista. Tunnilla harjoitellaan tanssillisen voimistelun tekniikkaa ja erilaisia sarjoja. Tunti sisältää hyppyjä sekä lajinomaista lihaskuntoharjoittelua. Ryhmä esiintyy seuran kevät- ja joulunäytöksissä sekä osallistuu voimistelun suurtapahtumiin. 

Katso videopätkä ryhmän harjoituksista täältä