Tanssillinen voimistelu - mitä on tanvo?

Valmennus- ja harrastetoiminta

Tanssillisen voimistelu on laji, jossa yhdistyvät voimistelu ja tanssi. Tanssillinen voimistelu on musiikin ja liikkeen synnyttämiä kertomuksia, jotka heräävät eloon treenisaleilla, näytöksissä ja kilpailuissa. Laji antaa iloa ja elämyksiä sekä itselle että yleisölle! Tanssillinen voimistelu on näytösluonteinen laji, jossa tärkeinä elementteinä ovat keskustalähtöisyys ja liikkeen virtaavuus.

Tanssillisen voimistelun parissa on mahdollista harrastaa kevyesti tai tavoitteellisemmin. Harrastamisen lisäksi on mahdollista esiintyä ja kilpailla. Täysipainoisen harrastamisen lisäksi laji toimii myös tukena ja lisänä muille urheilu- ja liikuntaharrastuksille, näyttämötaiteille ja musiikkiharrastukselle.

Tanssillinen voimistelu liikuttaa suurta joukkoa suomalaisia nuoria ja naisia. Tarjoamme tanssillisen voimistelun tunteja kaikenkuntoisille lapsista ikivireisiin. Uudet harrastajat ovat lämpimästi tervetulleita kaikkiin harrasteryhmiimme! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa voimistelukokemusta. Hae sinulle sopiva tunti jumppakalenteristamme.