Aikuisliikunnan tuntikuvaukset

Tutustu TNVn monipuoliseen aikuisliikunnan tuntitarjontaan! Tuntien aikataulun löydät täältä.

LIHASKUNTO JA KESTÄVYYS

Tehoreeni 

Alkulämmittelyn jälkeen treenataan intensiivisesti koko kehon lihaskuntoa omaa kehonpainoa hyödyntäen, tunnin lopussa venyttely. Sopii kaikille, niin kovaa treenaaville kuin vaihtoehtoja liikkeisiin kaipaaville!  

Ohjattu kuntosali

Ohjattu kiertoharjoittelutreeni Stadionin kuntosalin laitteilla taustamusiikin siivittämänä. Tervetuloa niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin treenaajat! 

Muokkaus

Koko vartalon tehokas tunti aloitetaan lämmittelyllä,  jonka jälkeen lihaskuntotreeniä ja lopuksi huolletaan kehoa. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin himoliikkujille, liikkeissä on vaihtoehtoja aina helpoista raskaaseen/haastavaan.

MuokkausMix 

Isojen lihasryhmien muokkaus oman kehon painolla. Jokaiselle löytyy oma vaihtoehto liikkeisiin, joista raskaimmilla vaihtoehdoilla saa myös haastetta sekä hyvän hapotustreenin.

Kuntomix

KuntoMix on tarkoitettu kaikille liikunnasta kiinnostuneille, kauden aikana tunnit tarjoavat monipuolista liikuntaa ihan jokaiselle kuntotasosta riippumatta. Tunnin tarkemmat teemat löytyvät vaihtuvien tuntien sisällöt -linkin takaa aikataulun sivulta.

KEHON- JA MIELENHUOLTO

Aktiivivenyttely 

Aktiivivenyttely on kehonhuoltoa parhaimmillaan! Venytetään ja rutistetaan lihaksia hengitystä hyväksikäyttäen, samalla avataa niveliä sekä vahvistetaan ryhtiä ylläpitäviä syviä lihaksia. Kaikille sopiva rauhallinen tunti.

Perjantaihuolto 

Perjantaisin huolehditaan kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tunnilla vaihtelevat Jooga, Dynaaminen Venyttely ja Fascia Method (fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä).  Tuntien teemojen tarkemmat ajankohdat löytyvät vaihtuvan teeman sisältö -linkin takaa. 

TANSSI / KOREOGRAFIA

Kuntotanssi

Tarjolla monipuolista tanssiliikuntaa! Tunnilla mennään tunnelmasta toiseen eri tanssilajien siivittämänä, iloinen ja rento tunnelma sekä hyvät musiikit ovat iso osa kokonaisuutta. Tanssia saa omalla tyylillän ja oman kunnon mukaan, tunnin jälkeen on varmasti hiki ja hyvä mieli!

Zumba®

Mukaansa tempaavalla tanssitunnilla liikutaan pääosin latinalaisrytmien tahdissa, jokainen omalla tavalla ja tasollaan liikunnan ilosta nauttien.

Tanssillinen voimistelu Kaisla (jatko)

Ryhmä on suunnattu aikuisille, joilla on aiempaa taustaa voimistelusta tai tanssista. Tunnilla harjoitellaan tanssillisen voimistelun tekniikkaa ja erilaisia sarjoja, tunti sisältää myös hyppyjä sekä lajinomaista lihaskuntoharjoittelua. Ryhmä esiintyy seuran kevät- ja joulunäytöksissä sekä osallistuu voimistelun suurtapahtumiin. (Tunnille voit tulla paljain jaloin tai voimistelutossuilla.) Lue lisää tanssillisesta voimistelusta

Tanssillinen Voimistelu Varpu (perus)

Tuntia ei järjestetä keväällä 2024. Voimistelutunnilla perehdytään virtaavaan liikkeeseen ja  voimistelun perusteisiin musiikin tahdissa. Tunnin aikana harjoitellaan tanssillisen voimistelun tekniikkaa, tehdään lyhyitä sarjoja sekä harjoitellaan askelsarjoja ympäri salia. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä eli tunnilla harjoitellaan koreografioita myös niihin. 

Ryhmä sopii hyvin aikuisille, joilla ei ole aiempaa voimistelutaustaa tai  tanssillisen voimistelun virtaavan tekniikan harjoituksia kaipaaville. (Tunnille voit tulla paljain jaloin, sukkasillaan tai voimistelutossuilla.)  Lue lisää tanssillisesta voimistelusta

TEEMATUNNIT

Ikivireät

Kokonaisvaltaista hyvinvointia, kuntoa ja liikkuvuutta ylläpitävää monipuolista liikuntaa aikuiseen ikään ehtineille! Tunti sisältää esim lihaskuntoharjoitteita ja tanssillista liikuntaa. Tunnin teemat vaihtelevat kauden aikana, lisätietoa kaija.virtanen@kotikone.fi

Sunnuntaireeni

Kauden aikana liikutaan monipuolisesti hyvinkin erilaisilla tunneilla. Tuntien tarkemmat teemat ja ohjaajat löytyvät vaihtuvan teeman sisällöt -linkin takaa aikataulun sivulta, tervetuloa nauttimaan liikunnan riemusta!

VESILIIKUNTA

HydroBic

Hydrobic soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille, uimataidottomuuskaan ei ole esteenä. Tunti on tehokasta jumppaa vedessä, vesi toimii tehokkaana vastuksena ja tarjoaa liikkujalle tarvittaessa hyvinkin haastavan vaihtoehdon kunnon kohottamiselle. Veden ominaisuuksien ansioista nivelet eivät joudu suurelle rasitukselle. Tnv:n Hydrobic järjestetään Varalassa.