YLEISTÄ MAKSAMISESTA

Jos jumppamaksu maksetaan käteisellä tunneilla, on jumppaajan ehdottomasti varattava mukaansa tasaraha Seuran jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa, joten seuran jäsenyys on voimassa koko vuoden. Jäsenmaksu on yhdistyslain mukainen ja sen tulee olla kirjanpitokauden mittainen. Jäsenmaksun suuruudesta päättää kaikille jäsenille avoin syyskokous.

Kauden jumppamaksulla voit osallistua kaikille tunneillemme syyskauden ajan niin pitkään, kuin tuntia pidetään.

Laskutamme jäsen- ja jumppamaksut sähköpostitse. Ota kopio maksusta mukaan ensimmäiselle tunnille, jotta saat kauden tarran korttiisi. Jäsenkortti tulee näyttää ohjaajalle aina tunnin aluksi.

Tunneillamme voit käydä myös maksamalla kertamaksun, jolloin sinun ei tarvitse ilmoittautua. Maksa kertamaksu ohjaajalle. Jos jossain vaiheessa haluat liittyä jäseneksi, lukukaudella maksamasi kertamaksut vähennetään maksamastasi jumppamaksusta.

HUOM! Jos jumppamaksu maksetaan liikuntaseteleillä, on jumppaan osallistuvan ehdottomasti varattava mukaansa mahdollinen tasaraha liikuntasetelien lisäksi. Setelit tulee olla kiinnitetty laskuun tai ilmoittautumislomakkeeseen.

Sekä aikuisten että lasten tunneille voi mennä tutustumaan maksutta, sovithan osallistumisesi etukäteen tnv@tampereennv.fi