Tampereen Naisvoimistelijat ry - Tietoa meistä

Tampereen Naisvoimistelijat on Suomen toiseksi vanhin suomenkielinen naisvoimisteluseura. Seuran toiminta on jatkunut jo 125 vuotta. Seurassa on noiden vuosien aikana kuunneltu voimisteijoiden tarpeita ja toiveita, tarjottu heille monipuolista, virkistävää, iloa tuottavaa ja terveyttä edistävää liikuntaa kulloisenkin ajan hengessä sekä opetettu suomalaista naisvoimistelua aina uusille sukupolville. Pienestä alusta on kasvanut vahva ja elinvoimainen voimisteluseura, joka liikuttaa tällä hetkellä yli 300 voimistelijaa eri puolilla Tamperetta. 

Tampeeen Naisvoimistelijoiden toiminta-ajatus on edistää harrastajien ja kilpailijoiden suosimaa ja arvostamaa voimisteluliikuntaa. TNV tarjoaa terveyttä edistävän liikuntaa, elämyksiä, voimistelun iloa sekä mahdollisuuksia onnistua ja toimia yhdessä niin seuratyössä kuin voimisteluliikunnassakin elämänkaaren kaikissa vaiheissa.

Tampereen Naisvoimistelijoiden arvot ovat: erilaisuus voimavarana,talkoohenki, ihmisläheisyys, muutosvalmius, vapaaehtoisuus ja sosiaalisuus 

Tutustu toimintaan ja tule mukaan!

Tampereen Naisvoimistelijat tarjoaa liikuntaa, joka on lähtökohdiltaan ja toteutukseltaan terveyttä edistävää. Vahva toiminnan perusta syntyy erilaisista lasten, nuorten ja aikuisten voimistelutunneista. Seura tarjoaa monipuolisia aikuisliikunnan, lasten liikunnan, perheliikunnan ja terveysliikunnan tunteja.

Seuran voimistelutarjontaan kuuluu tanssillinen voimistelu. Tampereen Naisvoimistelijoiden tarjoamista liikuntapalveluista voi lukeaa lisää tästä.

Seuran säännöt ovat luettavissa erillisestä PDF-tiedostosta alta.

Tampereen Naisvoimistelijat ry:n säännöt