Toimijana Tampereen Naisvoimistelijoissa

Tule mukaan ohjaajaksi tai vapaaehtoistoimintaan!

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta? Tampereen Naisvoimistelijoiden toiminta pyörii vapaaehtoisvoimin. Olet seurahenkinen, viihdyt hyvässä seurassa, haluat vaikuttaa oman tai lapsesi harrastustoimintaan - mahdollisuudet ovat lukemattomia. Tule sellaisena kuin olet, ja  ota rohkeasti yhteyttä johtokuntaan tai tnv@tampereennv.fi. 

Tule kokemaan ohjauksen onnistumisia!

Oletko kiinnostunut ohjaamisesta? Tampereen Naisvoimistelijoiden toiminta on monipuolista ja ryhmiä on lapsista ikivireisiin. Aluksi voit toimia vaikkapa apuohjaajana tai tuuraajana, jotta pääset tutustumaan ryhmiin ja opit seuran toiminnasta. Tuntitarjontaamme suunnitellessamme otamme vastaan ohjaajien toiveita ja huomioimme kunkin ohjaajan osaamisalueet.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut:
- lasten ohjaamisesta: lastenliikunta@tampereennv.fi
- tanssillisen voimistelun ohjaamisesta/valmentamisesta: tanvo@tampereennv.fi
- aikuisten ohjaamisesta: aikuisliikunta@tampereennv.fi

TNV:ssä jokaisella ohjaajalla on hyvät mahdollisuudet kehittää omia ohjaustaitojaan. Tuemme ja kannustamme ohjaajia osallistumaan koulutuksiin. Kurssien taloudellisesta tuesta päättää seuran johtokunta eli anomukset toimitetaan johtokunnalle käsiteltäväksi. Kun ohjaajan esittämä kurssihakemus hyväksytään, periaatteena on, että ohjaaja sitoutuu seuraan ohjaajaksi ainakin vuoden ajaksi ja kurssin anti voidaan hyödyntää heti ohjauksessa.

Ohjaaja saa ohjaustyöstään ohjauspalkkion, joka perustuu koulutukseen ja ohjauskokemukseen. Koulutuksen ja ohjauskokemuksen karttuessa palkkio suurenee.

Ohjaajilla on myös mahdollisuus olla mukana kehittämässä TNV:n toimintaa työryhmissä sekä erilaisissa projekteissa. Ohjaajille järjestetään ohjaajapalavereja, joissa keskustellaan aina kulloinkin ajankohtaisia ohjaukseen liittyviä asioita. Ohjaajapalaveri järjestetään yleensä kauden alussa, jolloin solmitaan mm. ohjaajasopimus. Muulloinkin on mahdollisuus kokoontua. Ohjaajat ovat tervetulleita myös johtokunnan kokouksiin ja talkootyöläisiksi TNV:n erilaisiin tapahtumiin.